دانشجویان جدید الورود سال تحصیلی 1402-1401 در دانشکده‌های خود با مدیران گروه و رشته‌های تخصصی خود آشنا شدند.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره، برنامه جلسات معارفه دانشجویان سال تحصیلی جدید، با هدف آشنایی با رشته تحصیلی، مدیران، کارشناسان گروه و قوانین آموزشی به تفکیک گروه های آموزشی، در دانشکده‌های هنر، معماری و شهرسازی و فرهنگ و ارتباطات در هفته جاری برگزار شد.
در ابتدای برنامه ها، دکتر محمدحسین ساعی، رئیس دانشگاه سوره در پیامی تصویری به دانشجویان جدیدالورود خیر مقدم گفت.

دکتر ساعی توجه به مسائل فرهنگی و ورزشی را از مسائل مهم دوران دانشجویی برشمرد و خاطرنشان کرد: تحصیل کردن هر انسانی را به فرد قدرتمندی تبدیل می کند. از سوی دیگر توجه به رویکردهای علمی، فرهنگی و ورزشی به پویایی و موفقیت دانشجویان کمک می کند و این قشر تاثیرگذار را در مسیر پیشرفت و سرزندگی و کارآفرینی قرار می دهد
وی افزود: سوره اگر چه به لحاظ مساحت از سایر دانشگاه ها کمتر است ولی نام و اعتبار شناخته شده ای دارد و اکنون دانشجویان بسیاری در دانشگاه سوره مشغول تحصیل هستند و من امیدوارم دانشجویان جدید الورود نیز در آینده در بین چهره های برتر این مجموعه آموزشی بدرخشند.
در ادامه مراسم دانشجویان با توضیحات مسئولین مربوطه، هر گروه با فضای دانشکده خود و قوانین آموزشی آشنا شدنددر بخش پایانی این رویداد نیز دانشجویان پرسش ها و دیدگاه های خود را با مسئولان دانشگاه سوره درمیان گذاشتند.
گفتنی است آئین معارفه نودانشجویان با عنوان «سوره سلام» روز پنجشنبه ساعت ۸ صبح با حضور دانشجویان، استادان، مسئولین دانشگاه و هنرمندان در حوزه هنری برگزار می‌شود.

گزارش تصویری از  این برنامه ها را در ادامه مشاهده می کنید

دانشکده هنر دانشگاه سوره

دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره

دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه سوره