نخستین نشست عصر فیلم سوره با عنوان خیال، ضد قهرمان، سیاست با حضور میلاد دخانچی برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره نخستین نشست عصر فیلم سوره عصر امروز در سالن اجتماعات دانشگاه سوره برگزار شد. در این جلسه که با حضور میلاد دخان‌چی (نویسنده، منتقد سینما، برنامه‌ساز) برگزار شد، صحبت‌هایی پیرامون گفتمان خیال و وجود، و تقابل و تفاهم این دو با امر سیاست مطرح شد.

وی در این جلسه به واکاوی امر خیال در تحرک مادی اشاره کرد که بر پایه نظریه‌های ابن‌عربی به تحلیل و بحث پرداخت.

در نشست عصر فیلم سوره امروز که با موضوع خیال، ضد قهرمان، سیاست بود با تبادل نظر و پرسش و پاسخ میان دخان‌چی و شرکت‌کنندگان همراه بود و با استقبال خوبی مواجه شد. میلاد دخانچی متولد ۱۳۶۳ در زاهدان نویسنده، منتقد سینما، برنامه‌ساز و مجری است.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهنشست عصر فیلم سوره برگزار شد: خیال، ضدقهرمان، سیاست