برای رفاه حال دانشجویان و تماشای بازی تیم ملی فوتبال، فردا دوشنبه ۳۰ آبان کلاس‌های درس دانشجویان از ساعت ۱۴ تعطیل شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، معاون آموزشی وزارت علوم گفت: در راستای رفاه حال دانشجویان و با توجه به علاقه‌مندی دانشجویان برای تماشای دیدار تیم ملی فوتبال کشورمان در جام جهانی، واحدهای اداری و آموزشی (کلاس‌های درس) دانشگاه‌های کشور فردا دوشنبه ۳۰ آبان ماه از ساعت ۱۴ تعطیل شدند.

دکتر قاسم عموعابدینی گفت: بر اساس تصویب شورای عالی برنامه‌ریزی، در راستای رفاه حال دانشجویان و با توجه به علاقه‌مندی دانشجویان برای تماشای دیدار تیم ملی فوتبال کشورمان در جام جهانی فوتبال، دانشگاه های کشور فردا از ساعت ۱۴ تعطیل شدند.

وی افزود: برای جبران کلاس های روز مذکور، جلسات جبرانی توسط دانشگاه‌ها برگزار خواهد شد.

گفتنی است تیم ملی فوتبال ایران در اولین بازی خود در جام جهانی ساعت ۱۶:۳۰ روز دوشنبه ۳۰ آبان به مصاف انگلیس در گروه B جام جهانی ۲۰۲۲ قطر می‌رود.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهجام‌جهانی آغاز می‌شود / تعطیلی کلاس‌های دانشگاه