جلسه آموزش بارگذاری مدارک پژوهشی اعضای هیأت علمی دانشگاه سوره در سامانه سیماپ برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره به نقل از معاونت پژوهشی، جلسه آموزش بارگذاری مدارک پژوهشی اعضای هیأت علمی در سامانه سیماپ، در سالن جلسات دانشگاه سوره با حضور معاون و اعضای معاونت پژوهشی، رؤسای دانشکده‌ها و جمعی از استادان هیأت علمی دانشگاه برگزار شد.

این جلسه با حضور نماینده سامانه سیماپ و اعضای هیأت علمی دانشگاه سوره برگزار شد. سامانه سیماپ باهدف ساده‌سازی مدیریت و یکپارچه‌سازی اطلاعات پژوهشی تولید شده و چرخه­‌ فرآیندهای پژوهشی اعضای هیأت علمی ازجمله گرنت، ترفیع و ارتقا در این سامانه در دسترس و قابل‌پیگیری است. این سامانه منطبق بر آیین‌نامه‌های وزارت علوم بوده که به‌وسیله آن، اطلاعات علمی، آموزشی و فعالیت‌­های پژوهشی اعضای هیأت علمی قابل ثبت است.

در این جلسه علی عیوضی، نماینده سیماپ، به آموزش نحوه درخواست و بارگذاری مدارک آموزشی و پژوهشی استادان پرداخت و در انتها به سؤالات اعضای حاضر در جلسه پاسخ داده شد.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهبرگزاری جلسه آموزش سامانه پژوهشی سیماپ