دانشگاه سوره، در سال 1400 در راستای اشاعه مأموریت علمی و فرهنگی خود، همچنین در راستای حفظ و اعتلای فرهنگ غنی اسلامی  - ایرانی، موفق به اخذ مجوز نشریه در حوزه ارتباطات و فرهنگ شد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره در راستای اشاعه مأموریت علمی و فرهنگی و حفظ و اعتلای فرهنگ غنی اسلامی- ایرانی این دانشگاه موفق به اخذ مجوز نشریه در حوزه ارتباطات و فرهنگ شد.  این نشریه با مأموریت ویژه و هدف‌گذاری بر حوزه‌های ارتباطات، رسانه و فرهنگ و به‌منظور تبادل اطلاعات فرهنگی و نظریه‌های علمی از یک‌سو و اشاعه این نتایج و دیگر دستاوردهای تحقیقاتی در کشور از سوی دیگر، اقدام به چاپ و نشر فصلنامه‌ای با عنوان «رهپویه ارتباطات و فرهنگ» کرده‌است.

به‌منظور همکاری در ادامه انتشار این نشریه دانشگاهی، تفاهم‌نامه‌ای بین دانشگاه سوره و انجمن جامعه‌شناسی ایران باهدف گسترش و ارتقاء پژوهش در سطح کشور، کمک به ایجاد ارتباط و همکاری علمی بین محققین این زمینه و انتشار پژوهش‌های علمی منعقد شد.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهانعقاد قرارداد همکاری علمی دانشگاه سوره با انجمن جامعه‌شناسی ایران