مراسم اختتامیه پنجمین جایزه پژوهش سال سینمای ایران عصر روز سه‌شنبه ۲۹ آذرماه در سالن سینما توگراف موزه سینما برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره آئین اختتامیه پنجمین جایزه پژوهش سال سینمای ایران در حالی برگزار شد که دانشجویان دانشگاه سوره در آن حائز رتبه‌های برتر و جایزه شدند.

در بخش پایان‌نامه کارشناسی ارشد لوح تقدیر و تندیس و جایزه ۱۲ میلیون تومانی به پایان‌نامه «گفتمان، هویت، روحانیت…» اثر حجت‌الله نظری از گروه سینمای دانشکده هنر دانشگاه سوره رسید.

جایزه بعدی در بخش مقاله علمی نیز مربوط به احسان سالمی بود که برگرفته از پایان‌نامه او با عنوان «ارائه نگاشت راهکارهای مرجعیت جشنواره جهانی فیلم فجر» است.  احسان سالمی در مقطع کارشناسی ارشد مدیریت رسانه دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره فارغ التحصیل شده است .

روابط‌عمومی دانشگاه سوره این موفقیت را به خانواده بزرگ دانشگاهی سوره تبریک و شادباش می‌گوید.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهجایزه پژوهش سال سینمای ایران در دستان دانشجویان سوره