إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ راجِعُونَ

روابط‎عمومی دانشگاه سوره- دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه سوره در غم از دست دادن دانشجوی توانمند، پرتلاش، دلسوز و  مادر شهید بزرگوار شهید محمد همت است. پیام تسلیت سرپرست دانشکده معماری وشهرسازی در پی درگذشت مرحومه فاطمه امین آزاد.

درگذشت دانشجوی گرانقدر، پرتلاش و عزیزمان سرکار خانم مهندس فاطمه امین آزاد دانشجوی کارشناسی ارشد رشته معماری داخلی موجب اندوه و تاثر فراوان خانواده دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه سوره شد.

اینجانب از طرف خود و سایر همکاران دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه سوره، ضمن ابراز تاسف و همدردی عمیق با خانواده محترم، استادان و دانشجویان گرامی، از خداوند منان برای بازماندگان صبر و برای آن عزیز سفر کرده رحمت الهی مسألت می‌کنم.

روحشان شاد و قرین رحمت الهی

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهدر سوگ ازدست دادن دانشجوی دانشکده معماری و شهرسازی/ پیام تسلیت