در ادامه سلسله نشست‌های هفته پژوهش دانشگاه سوره کارگاه «مقدمه‌ای بر تعیین حجم نمونه با نرم افزار  SPSS Sample Power» با تدریس دکتر جواد صادقی جعفری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره به نقل از معاونت پژوهشی کارگاه «مقدمه‌ای بر تعیین حجم نمونه با نرم افزار  SPSS Sample Power» با تدریس دکتر جواد صادقی جعفری در تاریخ چهارشنبه 7 دی ماه ۱۴۰۱ از ساعت ۱۳ تا :14:30 برگزار شد.

در این کارگاه، با معرفی منطق نمونه‌گیری و مفاهیم مقدماتی نمونه‌گیری، اهمیت برآورد حجم نمونه مناسب را تشریح و ضمن نقد استفاده از فرمول کوکران برای انواع فرضیه‌ها و پارامترها به تشریح و معرفی بخش‌های اصلی نرم افزار پرداخت. در ادامه انواع اصلی فرضیه در علوم اجتماعی بیان و پارامترهای دخیل در تعیین حجم نمونه با نرم‌افزار معرفی شد. در مرحله پایانی به طور عملی تعیین حجم نمونه برای فرضیه‌های مبتنی بر همبستگی در نرم افزار SPSS Sample Power اجرا شد.

این کارگاه با حضور جمعی از دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد در دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره برگزار شد.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهبرگزاری وبینار آنلاین «مقدمه ای بر تعیین حجم نمونه با نرم افزار SPSS Sample Power»