مسئولان ارشد موسسه آموزش عالی غیردولتی-غیرانتفاعی آفاق ارومیه مهمان دانشگاه سوره بودند.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره هیأت رئیسه این دانشگاه طی جلسه‌ای با رئیس و مدیران ارشد موسسه آموزش عالی غیردولتی-غیرانتفاعی آفاق ارومیه نشست مشترک برگزار کردند.

در این جلسه که با حضور رئیس و اعضای هیأت رئیسه دانشگاه سوره و موسسه آموزش عالی آفاق ارومیه برگزار شد، هر یک از طرفین در خصوص ویژگی­‌ها، امکانات و رشته­‌های دانشگاه خود توضیحاتی ارائه دادند و بر همکاری‌های دانشگاهی مشترک تأکید کردند.

گفتنی است موسسه آموزش عالی غیردولتی- غیرانتفاعی آفاق ارومیه یکی از برترین مؤسسات آموزش عالی در شمال غرب کشور است و در 56 رشته علوم انسانی، مهندسی و کشاورزی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشجو می‌پذیرد.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهنشست مشترک دانشگاه سوره با موسسه آموزش عالی آفاق ارومیه