دانشگاه سوره با برپایی غرفه‌های هنری و علمی خود میزبان بازدیدکنندگان راهپیمایی بیست و دوم بهمن 1401 بود.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره چهل و چهارمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران با حضور دانشجویان و با حضور گسترده مردمی برگزار شد.

در غرفه‌های دانشگاه سوره که در مقابل دانشگاه برپا بود هنرهایی از قبیل نقاشی، معرق‌کاری، ملیله، سفالگری، نقاشی روی صورت کودکان و... به نمایش درآمد و ضمن معرفی هنرهای فوق به بازدیدکنندگان، شعارها و یادگاری‌هایی از مراسم بیست و دوم بهمن 1401 برای این افراد خوشنویسی و به آنان اهدا شد.

همچنین دانشجویان بسیج دانشگاه، نقاشی دو شهید را در طول زمان مراسم روی بوم کشیده تا در فرصتی مناسب آن را به خانواده‌های شهدای موردنظر تقدیم کنند.

در بخش دیگری از این مراسم مسابقه نقاشی با موضوع دهه فجر ویژه فرزندان کارکنان دانشگاه سوره برگزار و جوایزی برای این کودکان در نظر گرفته شد.

دانشگاه سوره همه‌ساله برنامه‌های متنوع و باشکوهی را در دهه فجر و خصوصاً روز بیست و دوم بهمن‌ماه برگزار می‌کند که  امسال نیز با حضور پرشور  و گسترده آحاد مردم، دانشجویان و کارکنان دانشگاه، این جشن  باشکوه‌تر از سال‌های پیش برگزار شد.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهگرامیداشت چهل و چهارمین سالگرد انقلاب اسلامی ایران