«مسعود سخاوت‌دوست» مدرس موسیقی دانشگاه سوره سیمرغ بلورین چهل و یکمین جشنواره فیلم فجر را از آن خود کرد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره «مسعود سخاوت‌دوست» مدرس موسیقی در دانشگاه سوره برنده سیمرغ بلورین بهترین موسیقی چهل و یکمین جشنواره فیلم فجر شد. وی برای آهنگسازی دو فیلم «عطر آلود» و «شماره 10» این جایزه را دریافت کرد.

«سخاوت‌دوست» دانش‌آموخته رشته آهنگسازی دانشگاه سوره  است و تاکنون برای بسیاری از فیلم‌های سینمایی، تئاترها، سریال‌ها و شبکه نمایش خانگی آهنگسازی و جوایز متعددی را کسب کرده است.

سال گذشته نیز در چهلمین جشنواره فیلم فجر  برای آهنگسازی در فیلم «موقعیت مهدی» سیمرغ بهترین موسیقی فیلم را از آن خود کرد.

دانشگاه سوره این موفقیت را به استاد مسعود سخاوت‌دوست تبریک و شادباش گفته و توفیق روزافزون را برای او و جامعه بزرگ دانشگاه سوره آرزو می‌کند.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهسیمرغ جشنواره فجر در دستان استاد دانشگاه سوره