به‌مناسبت پاسداشت هفته هنر انقلاب اسلامی و گرامیداشت یاد سید مرتضی آوینی مجموعه نشست‌های دانشگاه سوره برگزار می‌شود.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره به نقل از معاونت پژوهشی در راستای تبیین و پاسداشت هفته هنر انقلاب اسلامی و گرامیداشت یاد سید شهیدان اهل‌قلم، سید مرتضی آوینی و در جهت مأموریت آموزشی، فرهنگی و پژوهشی، دانشگاه سوره برنامه‌های مختلفی را تدارک دیده است. به همین مناسبت مجموعه نشست‌ها از تاریخ 19 تا 22 فروردین‌ماه 1402 از ساعت 10 تا13  در دانشگاه سوره برگزار می‌شود.

علاوه بر مراسم ویژه سخنرانی، نمایشگاه ویژه هنر انقلاب اسلامی به همت دانشکده هنر و معاونت پژوهشی و با همکاری کتابخانه دانشگاه سوره برگزار خواهد شد.

مجموعه نشست‌های روز شنبه 19 فروردین 1402 با سخنرانی دکتر محمدحسین ساعی، رئیس دانشگاه سوره و دکترکاظم نظری، رئیس دانشکده هنر دانشگاه سوره آغاز خواهد شد. در ادامه صاحب‌نظرانی همچون دکتر محمدعلی رجبی، دکتر وحید یامین‌پور، دکتر عبدالحمید قدیریان و دکتر وحید موسوی در خصوص سینمای دهه 60 به سخنرانی خود خواهند پرداخت. دبیر علمی این نشست دکتر مهدی محمدی خواهد بود.

ویژه‌برنامه شهید مرتضی آوینی با عنوان «تبار دلشدگان» روز یکشنبه 20 فروردین 1402 با دبیری دکتر رامتین شهبازی برگزار خواهد شد. در این برنامه به ارائه دو پایان‌نامه برگزیده دانشگاه سوره به نگارندگی «نگین الفت» و «علی جعفرآبادی» پرداخته خواهد شد. صاحب‌نظرانی همچون دکتر سجاد صفارهرندی، دکتر عماد حسینی، دکتر شهریار زرشناس، دکتر حبیب احمدزاده نیز در این نشست به سخنان ارزشمند خود می‌پردازند.

برنامه روز دوشنبه 21 فروردین 1402 با عنوان «هنر انقلاب اسلامی و هنر دهه 60: عکاسی، انیمیشن و معماری» برگزار خواهد شد. در این نشست دکتر امیرعلی جوادیان، دکتر طیبه عزت‌الهی، دکتر سید غلامرضا اسلامی و دکتر پرویز اقبالی، به‌عنوان سخنران و دکتر امیررضا نوری‌پرتو به‌عنوان دبیر علمی نشست حضور خواهند داشت.

در روز پایانی این سلسله نشست‌ها روز سه‌شنبه 22 فروردین 1402 با عنوان «هنر انقلاب اسلامی و هنر دهه 60» با حضور صاحب‌نظرانی همچون دکتر مینو خانی، دکتر محسن سلیمانی، دکتر محمود فرهنگ برگزار می‌شود. در این نشست دکتر سمیه رمضان‌ماهی به‌عنوان دبیر علمی جلسه حضور خواهند داشت.

مجموعه نشست‌های پاسداشت هفته هنر انقلاب اسلامی و گرامیداشت یاد سید مرتضی آوینی حضوری و در سالن کنفرانس طبقه سوم ساختمان مرکزی دانشگاه سوره تشکیل می‌شود.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورههفته هنر انقلاب اسلامی در دانشگاه سوره