دهمین شماره از فصلنامه خبری-تحلیلی دانشگاه سوره ویژه زمستان 1401 به‌صورت مجازی منتشر شد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره شماره دهم فصلنامه خبری-تحلیلی دانشگاه سوره ویژه زمستان 1401 به‌صورت مجازی با مطالب خواندنی از گوشه و کنار دانشگاه سوره در وب‌سایت دانشگاه منتشر شد.

در این شماره درباره انتشار نخستین شماره دو فصلنامه «رهپویه حکمت هنر»، چاپ کتاب صنایع‌دستی، خاستگاه‌ها، دگرگونی‌ها و چشم‌اندازها، چاپ دو کتاب از دانش‌آموختگان دانشگاه سوره در حوزه معماری و نمایش و... را می‌خوانید.

همچنین اخبار جشنواره سوره تماشا و آیین اختتامیه آن، گرامیداشت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، اخبار جشنواره تئاتر و فیلم فجر، مصاحبه و گفتگو با دانشجویان افتخارآفرین، فارغ‌التحصیلان موفق سوره و استادان دانشگاه سوره و مطالب دیگری ازاین‌دست را به‌صورت ویژه مطالعه خواهید کرد.

در بخش برگزاری نشست‌­های علمی نیز گزارش چند کرسی علمی-ترویجی، نشست «اسطوره و حقیقت در آینه هنر و رسانه،  همایش «جنبه‌های نمایشی در آثار نظامی گنجوی» و نشست‌های تخصصی دیگر  را خواهید خواند.

برای دانلود نشریه خبری-تحلیلی دانشگاه سوره بر روی لینک زیر کلیک کرده یا بارکد  (QR Code) زیر را اسکن کنید.

دانلود نشریه شماره 10 دانشگاه سوره

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهدهمین شماره نشریه خبری-تحلیلی سوره منتشر شد+دانلود نشریه