معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سوره از پذیرش دوره دکترای مدیریت رسانه در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره دکتر یوسف خجیر با اعلام اینکه پذیرش دوره دکتری مدیریت رسانه در دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره در سال 1402 انجام می‌شود افزود: داوطلبان تا پایان روز هفتم اردیبهشت‌ماه فرصت دارند با مراجعه به دفترچه اصلاحیه سازمان سنجش نسبت به انتخاب این رشته اقدام کنند.

خجیر با تأکید بر اینکه این اطلاعیه در دفترچه اصلاحیه سازمان سنجش منتشرشده است افزود: داوطلبان می‌بایست با انتخاب کد رشته 5798 تا پایانِ فرصت باقی مانده نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند.

پیش‌ازاین نیز در دانشگاه سوره دوره‌های «دکتری ارتباطات» و «دکتری تاریخ تحلیلی و تطبیقی هنر اسلامی» ارائه می‌شد و دکترای مدیریت رسانه نیز به‌عنوان سومین دوره دکتری در این دانشگاه پذیرای داوطلبان گرامی در نیمسال اول تحصیلی 1403-1402 خواهد بود.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهدوره دکتری رشته مدیریت رسانه در دانشگاه سوره