خبرگزاری مهر در پیامی به نقل از مدیر کل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی درگذشت «احمد خلیلی فرد» هنرمند نقاش و استاد دانشگاه سوره را پوشش داد و تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، متن پیام عبدالرضا سهرابی به شرح زیر است:

«انا لله و انا الیه راجعون

با نهایت تالّم و تأثر، خبر درگذشت هنرمند شایسته و توانای عرصه هنرهای تجسمی کشور، زنده‌یاد احمد خلیلی‌فرد را دریافت کردم.

این هنرمند فقید و گرانقدر، ازجمله مفاخر درخشان و صاحب‌سبک سپهر هنرهای تجسمی و خاصه هنر نقاشی بود که در طول حیات پربار خود، میراث هنری نفیس و ماندگاری را به یادگار گذاشت.

آثار زنده‌یاد خلیلی‌فرد، جملگی از دلبستگی و ارادت قلبی عمیق آن مرحوم به آستان نورانی اهل بیت عصمت و طهارت (ع) حکایت دارند که می‌توانند تا سالیان متمادی الهام‌بخش پویندگان وادیِ هنر متعهد به حقیقت قرار گیرند.

اینجانب ضمن ابراز همدردی با خانواده ارجمند و دلبستگان این هنرمند فرهیخته، فقدان جانکاه زنده‌یاد خلیلی‌فرد را به کلیه اعزه سوگوار و جامعه هنرهای تجسمی کشور تسلیت و تعزیت عرض نموده و از پیشگاه خالق رحمان برای آن فقید سعید، رحمت، مغفرت و علوّ درجات را مسئلت می‌نمایم.»

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهاستاد خلیلی فرد، دلبستگی و ارادت قلبی به آستان اهل بیت(ع) داشت