مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان در پیامی درگذشت استاد «احمد خلیلی فرد» تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، متن این پیام که در سایت اسکیمو بازنشر یافته به شرح زیر است:

«با نهایت تالّم و تأثر، خبر درگذشت هنرمند شایسته و توانای عرصه هنرهای تجسمی کشور، زنده‌یاد احمد خلیلی‌فرد را دریافت کردم.

این هنرمند فقید و گرانقدر، ازجمله مفاخر درخشان و صاحب‌سبک سپهر هنرهای تجسمی و خاصه هنر نقاشی بود که در طول حیات پربار خود، میراث هنری نفیس و ماندگاری را به یادگار گذاشت.

اینجانب ضمن ابراز همدردی با خانواده ارجمند و دلبستگان این هنرمند فرهیخته، فقدان جانکاه زنده‌یاد خلیلی‌فرد را به جامعه هنرهای تجسمی کشور و استان کردستان تسلیت عرض کرده و از پیشگاه خالق رحمان برای آن فقید سعید، رحمت، مغفرت و علوّ درجات را مسئلت می‌نمایم.»

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهخلیلی فرد، هنرمند شایسته و توانای هنرهای تجسمی بود