روابط‌عمومی دانشگاه سوره- دکتر کاظم نظری رئیس دانشکده هنر دانشگاه سوره در پیامی ضمن ابراز تاسف و اندوه در پی از دست دادن استاد احمد خلیلی فرد، فقدان این استاد هنرمند فرهیخته را تسلیت گفتند.

متن پیام دکتر نظری به شرح زیر است.

این زندگی، حلال ِ کسانی که همچو سرو

آزاد زیست کرده و آزاد می روند

خبر تلخ  رحلت برادر ارجمندمان، آقای دکتر احمد خلیلی فرد، مثل سیلابی از سرشک،  خاطرتمامی همگنان و آشنایان  را غرق ِ در اندوه و دریغ کرد؛  به ویژه آنانی که به اندازه اینجانب و حتی بیشتر نیز، با مراتب ِ توانمندی‌های هنری و دانش ِ نظام‌مند ایشان، آشنایی داشتند .

حضوری استوار و ارزش‌گرا  در عرصه هنرهای روح نواز تجسمی و گستره هنرهای نمایشی، در متن و بطن دانشگاه و انقلاب و مردم .

هر چه بود؛  زیستی سراسر روشنایی و شکوه و راستی بود در لحظه لحظه عمر گرامی این عزیز سفر کرده .

با تمام ایمان و اخلاص،آرامش و آمرزش الهی را برای روح بلندش امید می‌برم و تسلّای خاطر ِ خاندان شریف و خانواده گرامی ایشان و همکاران و شاگردان پرشمارش را از درگاه منیع خداوندی،  مسالت  می نمایم.

کاظم نظری

رئیس دانشکده هنر دانشگاه سوره

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهپیام تسلیت رئیس دانشکده هنر دانشگاه سوره در پی درگذشت استاد خلیلی‌فرد