به مناسبت هفته ارتباطات کارگاه «آشنایی با نرم‌افزار پاورپوینت» دومین نشست از سلسه جلسات مورخ یکشنبه 17 اردیبهشت ماه 1402 از ساعت 9 تا 11 در دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره به‌صورت حضوری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، در این کارگاه که به همت دانشکده فرهنگ و ارتباطات و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره برگزار شد، دانشجویان با یکی از مهم‌ترین و کاربردی‌ترین نرم‌افزار آفیس آشنا شدند.

مهدی عزیزی، مسئول کتابخانه دانشکده فرهنگ و ارتباطات، نکاتی را درباره کاربرد و اهمیت پاورپوینت و نحوه اجرای یک پروژه مناسب با این نرم افزار را بیان کرد. در ادامه دانشجویان حاضر در این کارگاه آموزشی جزئیات کار با برنامه پاورپوینت، شیوه تولید محصولات آموزشی و تکنیک‌های لازم برای یک ارائه کاربردی را به صورت عملی فراگرفتند.

در این نشست دانشجویان دانشکده‌های دانشگاه سوره در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد حضور داشتند.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهکارگاه «آشنایی با نرم‌افزار پاورپوینت» برگزار شد