همایش بین‌المللی سواد رسانه‌ای آب با همکاری وزارت نیرو در تهران برگزار می‌شود. در این همایش دکتر امید علی مسعودی دانشیار دانشکده فرهنگ و ارتباطات سوره نیز کارگاه تکنیک‌های موفق روزنامه‌نگاری آب را برگزار می‌کند.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره همایش بین‌المللی سواد رسانه‌ای آب با همکاری وزارت نیرو از روز سه‌شنبه در تهران برگزار می‌شود. در بخشی از این همایش کارگاه تکنیک‌های موفق روزنامه‌نگاری آب توسط دکترامیدعلی مسعودی دانشیار گروه ارتباطات دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره با همکاری دکتر جنیفر باولز مدیرکل بنیاد آموزش آب آمریکا برگزار می‌شود.

همایش بین‌المللی سواد رسانه‌ای آب با همکاری وزارت نیرو از روز سه‌شنبه در تهران برگزار می‌شود و دکتر مسعودی استاد دانشگاه سوره و رئیس انجمن سواد رسانه‌ای ایران ساعت 8 صبح  پنجشنبه 21 اردیبهشت‌ماه «تکنیک‌های خبرنویسی موفق در حوزه اخبار آب» را در کارگاه به روزنامه‌نگاران آموزش می‌دهد.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهدرباره روزنامه‌نگاری آب بیشتر بدانیم/ کارگاه تکنیک‌های موفق روزنامه‌نگاری آب