نخستین نشست اکران و نقد تخصصی فیلم «کلاکت» در سالن سینمای دانشکده هنر سوره برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره با همت انجمن علمی سینما و کانون فیلم دانشگاه سوره اولین جلسه اکران و نقد «کلاکت» در سال جدید در دانشکده هنر دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه از سلسله جلسات پخش و نقد فیلم سینما کلاکت فیلم‌ “Banksy and the rise of outlaw art” اکران و توسط منتقدان نقد شد. این نشست روز چهارشنبه، ۱۳ اردیبهشت۱۴۰۲ در سالن سینمای دانشکده هنر دانشگاه سوره برگزار شد.

پس از نمایش فیلم نیز مهمان منتقد این جلسه امین منتظری و مجری جلسات، امیرحسین بهروز به نقد و بررسی نکات فیلم‌های مذکور پرداختند.

امین منتظری به بررسی مسائلی مانند بنکسی و هویت پنهان او، گرافیتی و تفاوت آن با استریت آرت، نقد بنکسی به نظام سرمایه‌داری و یا بهره‌گیری‌اش از آن، فضای هنر ایران، الگوبرداری ذهنی یا رفتاری از بنکسی به صحبت پرداخت.

عکاس: نوید پور ربیع رودسری

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهجلسه اول کلاکت برگزار شد