اطلاعیه آموزشی شماره 2

شیوه ­نامه ثبت­ نام معرفی ­شدگان چند برابر ظرفیت برای شرکت در مصاحبه آزمون ورودی دوره دکتری (Ph.D)

نیمه متمرکز سال 1402 دانشگاه سوره

مقدمه

دانشگاه سوره ضمن عرض تبریک مجدد به پذیرفته­ شدگان مرحله نخست آزمون نیمه متمرکز دکتری سال 1402، به اطلاع می­ رساند انجام فرآیند مصاحبه علمی شامل دو مرحله ارسال مدارک از طریق ایمیل(پست الکترونیکی) معاونت آموزشی وتحصیلات تکمیلی دانشگاه سوره و انجام مصاحبه براساس تقویم اعلامی در اطلاعیه شماره(3) است. برای مصاحبه علمی انجام کامل هر دو مرحله الزامی است:

مرحله اول: ارسال مدارک (غیرحضوری)

• پذیرفته ­شدگان مدارک درخواستی را به آدرس ایمیل amozesh@soore.ac.ir ارسال کنند.
  • تاریخ ارسال مدارک از 1 تا 5 خردادماه 1402 است. عدم ارسال مدارک در تاریخ تعیین ­شده به منزله انصراف داوطلبان است.
  • هزینه مصاحبه 4/000/000 ریال(معادل چهارصد هزار تومان)
  • به حساب شماره 396000/94 بانک ملت
  • شماره شبای بانک ملت:IR140120000000000039600094
  • شماره حساب بانک تجارت: 0057156600
  • شماره شبای بانک تجارت: IR250180000000000057156600 به نام دانشگاه سوره واریز شود و تصویر آن را ایمیل کنید.

مدارک الزامی:

1- تصویر تمام صفحات شناسنامه

2- تصویر کارت ملی

3- یک قطعه عکس پرسنلی

4- تصویر مدرک معتبر دال بر وضعیت نظام وظیفه(ویژه برادران)

5- تصویر مدرک دوره کارشناسی دارای معدل (آن دسته از داوطلبان که فارغ التحصیل دوره کارشناسی ناپیوسته هستند، علاوه بر مدرک کارشناسی ناپیوسته می بایست مدرک کاردانی را نیز ارسال کنند).

6- تصویر مدرک دوره کارشناسی ارشد دارای معدل (آن دسته از دانشجویان سال آخر که حداکثر تا تاریخ 1402/06/31 در مقطع کارشناسی ارشد فارغ التحصیل خواهند شد، می‌بایست اصل گواهی تأیید شده توسط دانشگاه محل تحصیل مربوط به معدل واحدهای گذرانده را تا تاریخ 1401/11/30 را ارسال کنند.)

7- ریز نمرات تایید شده دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد

8- تصویر کارنامه اعلام نتایج اولیه آزمون نیمه متمرکز دکتری سال 1402

9- تصویر کارنامه انتخاب رشته داوطلب که در فایل سازمان سنجش تحت عنوان«کارنامه انتخاب رشته شرکت کنندگان آزمون دکتری سال 1402» اعلام شده است.

10- متقاضیان استفاده از سهمیه مربیان با وضعیت استخدامی رسمی قطعی یا آزمایشی باید حکم کارگزینی هیات علمی با تایید بالاترین مقام مسوول و نامه موافقت دانشگاه مذکور را ارسال کنند.

11- تصویر چکیده پایان ­نامه کارشناسی ارشد با فرمت pdf

12- تصویر صفحه اول مقالات علمی – پژوهشی منتشر شده یا گواهی پذیرش نشریه

13- تصویر «صفحه شناسنامه کتاب­‌های چاپ شده»

14- تصویر گواهی­نامه جشنواره ­ها علمی، پژوهشی؛ کنفرانس‌­ها و ...

15- مدارک زبان(  IELTS, MSRT. TOLIMO, TOEFL و ...) در صورت داشتن

تبصره: داشتن مدرک زبان در این مرحله الزامی نیست ولی دارندگان مدرک زبان در صورت ارائه از امتیاز آن بهره‌مند می‌شوند.

16- تکمیل فرم شماره (1) سازمان سنجش (اینجا کلیک کنید)

17- تصویر فیش پرداختی هزینه مصاحبه

مرحله دوم: انجام مصاحبه حضوری

داوطلبان برای مصاحبه حضوری موظف هستند در زمان تعیین ­شده در اطلاعیه شماره (3) که در تاریخ 9 خردادماه 1402 در سایت دانشگاه سوره اطلاع ­رسانی می­‌شود، در محل مصاحبه تعیین شده حضور یابند.

تذکر مهم (1): داوطلبان محترم در روز مصاحبه باید اصل تمامی مدارکی که به ایمیل دانشگاه ارسال کرده­‌اند را به همراه داشته باشند.

تذکر مهم (2): داوطلبان باید در روز مصاحبه یک پروپوزال (طرح پیشنهادی) اولیه‌­ای که تمایل دارند در رساله دکتری انجام دهند با خود داشته باشند.

توجه :

1- ارسال مدارک مورد نیاز الزامی است.

2- در زمان مصاحبه علمی همراه داشتن ماسک و رعایت کامل پروتکل های بهداشتی الزامی است.

3- در زمان مصاحبه همراه داشتن مدارک  کامل فوق الزامی است.

4- نتیجه نهایی از طریق سازمان سنجش اعلام خواهد شد.

5- راه ­های ارتباطی با اداره ثبت نام دانشگاه سوره amozesh@soore.ac.ir و 66858083-021 داخلی 1

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهاطلاعیه آموزشی شماره 2 ویژه پذیرفته‌شدگان دوره دکتری