اردوی تربیتی معرفتی دانشگاه سوره به همت معاونت فرهنگی دانشگاه در مشهد مقدس برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، میلاد عباسی، مسئول اردوی دانشجویی گفت: این اردو دانشجویی یک رویداد تربیتی معرفتی بود که به همت معاونت فرهنگی دانشگاه سوره طراحی شد.

او با اشاره به اهداف برگزاری اردوی دانشجویی مشهد مقدس اظهار داشت: این اردوی دانشجویی برای شناسایی وشبکه سازی بین دانشجوها درحوزه و مبانی معرفتی و اسلام و همچنین درحوزه معرفت شناسی در رشته تحصیلی دانشجویان طراحی شد.

عباسی خاطرنشان کرد: دانشجویان شرکت کننده در این اردو می توانند با توشه ای از تجربیاتی که از همراهان و استادان حاضر در این رویداد فراگرفتند در مسیر هنر انقلاب اسلامی قدم بردارند.

در اردوی دانشجویی مشهد مقدس، 180 دانشجو دختر و پسر شرکت داشتند و چهره های شناخته شده عرصه فرهنگ و هنر کشورمان شامل حامد مغروری (گرافیست)، حجت الااسلام سرلک، حجت الاسلام جلالی، دکتر عبدالله پور، رضا احسان پور نویسنده  و شاعر، حامد صلاحی، امیرعباس ربیعی (فیلمساز)، بهروز شعیبی (کارگردان) و نویسنده کتاب پنجشنبه های فیروزه ای، سارا عرفانی و استاد داوود فتحعلی بیگی (نویسنده، بازیگر و کارگردان تئاتر) آنان را همراهی کردند.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهاردوی تربیتی معرفتی مشهد مقدس با نام «اردوبهشت» برگزار شد