نخستین آزمون کتبی جامع دانشجویان دکتری علوم ارتباطات دانشکده فرهنگ و ارتباطات با حضور دانشجویان دوره اول دکتری برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره اولین آزمون جامع (کتبی) دانشجویان دوره دکتری علوم ارتباطات روز پنجشنبه چهارم خردادماه 1402 در محل این دانشکده برگزار شد.

هنگام برگزاری این آزمون دکتر یوسف خجیر قائم‌مقام دانشگاه سوره، دکتر امید علی مسعودی سرپرست دانشکده و استادان دوره دکتری استاد باقرساروخانی و دکتر رحمان سعیدی حضور داشتند. دانشجویان دوره دکترای علوم ارتباطات دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره در این آزمون به سؤالات درس‌های حقوق تطبیقی ارتباطات، زمینه‌های علوم ارتباطات، نظریه‌های نوین  ارتباطات و توسعه و  روش‌های پیشرفته پژوهش، پاسخ دادند.

این آزمون با حضور هشت دانشجو، با رعایت قوانین آموزشی و در سلامت کامل برگزار شد. بر اساس این گزارش آزمون شفاهی این دوره پنجشنبه 11 خردادماه 1402 برگزار خواهد شد.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهاولین آزمون جامع دکتری علوم ارتباطات دانشگاه سوره برگزار شد