همزمان با رونمایی از کتاب صنایع‌دستی، خاستگاه‌ها، دگرگونی‌ها و چشم‌اندازها» که توسط انتشارات دانشگاه سوره منتشر شده است، به اطلاع می‌رساند برای تهیه این کتاب می‌توانید از طریق وب‌سایت طاقچه اقدام کنید.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره کتاب «صنایع‌دستی، خاستگاه‌ها، دگرگونی‌ها و چشم‌اندازها» حاصل اندوخته‌های مؤلف آن، دکتر مهران هوشیار،  در طی ۳۰ سال تحصیل، مطالعه و پژوهش در حوزه صنایع‌دستی است که علاوه بر پشتوانه‌ها و اصالت این رشته به ویژگی‌های بدیع، نو شدن و تازگی آن در دوران معاصر می‌پردازد و از طرفی جنبه‌های کاربردی و نوآورانه‌ صنایع‌دستی را نیز بررسی کرده است.

این کتاب در سال گذشته در انتشارات دانشگاه سوره به چاپ رسید که ۴۶۰ صفحه دارد و در ده فصل همراه با تصاویر رنگی تنظیم شده است.

شما می‌توانید کتاب «صنایع‌دستی، خاستگا‌ه‌ها، دگرگونی‌ها و چشم‌اندازها» را از طریق انتشارات دانشگاه سوره و نسخه الکترونیکی آن را از طریق فروشگاه اینترنتی کتاب طاقچه به آدرس taaghche.com تهیه کنید.

همچنین برای تهیه کتاب‌های انتشارات دانشگاه سوره از طریق لینک زیر اقدام کنید.

خرید کتاب‌های انتشارات دانشگاه سوره

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهمعرفی کتاب «صنایع‌دستی، خاستگاه‌ها، دگرگونی‌ها و چشم‌اندازها»