دانشگاه سوره پس از دریافت مجوز از مراجع ذیصلاح برای سال تحصیلی 1403-1402 دانشجوی کارشناسی ارشد در رشته روابط‌عمومی با گرایش رسانه‌های اجتماعی می‌پذیرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، دکتر «یوسف خجیر» معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سوره با بیان این مطلب اظهار داشت: سوره اولین دانشگاهی است که برای مقطع کارشناسی ارشد مجوز رشته روابط عمومی با گرایش رسانه‌های اجتماعی را دریافت کرده است.

وی با اشاره به زمان پذیرش دانشجویان در رشته جدید روابط عمومی با گرایش رسانه‌های اجتماعی گفت: فرآیند پذیرش و جذب دانشجو برای این رشته از سال تحصیلی جدید انجام خواهد شد و داوطلبان پذیرفته شده در آزمون کارشناسی ارشد 1402 می‌توانند در زمان انتخاب رشته، این رشته را نیز به فهرست انتخاب‌های خود اضافه کنند.

اخبار تکمیلی متعاقباً در وب سایت دانشگاه سوره اعلام می‌شود.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهمقطع کارشناسی ارشد روابط عمومی رسانه‌های اجتماعی ایجاد شد