به پیشنهاد رئیس دانشکده هنر و از سوی دکتر محمدحسین ساعی رئیس دانشگاه سوره، دکتر «امیر دست مردی» به سِمت سرپرست گروه نقاشی منصوب شد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره به پیشنهاد رئیس دانشکده هنر و از سوی دکتر محمدحسین ساعی، دکتر «امیر دست مردی» به سِمت سرپرست گروه نقاشی در دانشکده هنر دانشگاه سوره منصوب شد. «ساعی» طی این حکم از زحمات دکتر محمد معین الدینی مدیر سابق گروه نقاشی قدردانی کرد.

امیر دست مردی دکترای تاریخ هنر از دانشگاه استانبول ترکیه، کارشناسی ارشد رشته نقاشی از دانشگاه شاهد و کارشناسی رشته نقاشی از دانشگاه یزد است و سوابقی همچون مدیر تولید برنامه تلویزیونی نقطه و طراح محصول استارت آپ پاکت را در کارنامه فعالیت کاری خود دارد.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهدکتر امیر دست مردی به سِمت «سرپرست گروه نقاشی» منصوب شد