دکتر کامران شریفی از برگزاری دومین جلسه بررسی چالش‌های پیش‌روی عکاسی دانشگاهی در خانه هنرمندان خبر داد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره مدیر گروه عکاسی دانشکده هنر سوره ضمن اعلام خبر فوق افزود: این نشست دومین برنامه از سری نشست‌های «دوشنبه‌های عکاسی» است و با حضور افراد دانشگاهی از دانشگاه‌های سوره، دانشگاه نیشابور و دانشگاه پارس برگزار شد.

این نشست روز دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ساعت ۱۸ در سالن امیرخانی خانه هنرمندان تهران برگزار شد. دکتر کامران شریفی (مدیر گروه رشته‌ عکاسی دانشگاه سوره)، بهزاد صحتی (مدیر گروه رشته‌ عکاسی دانشگاه پارس)، نورال قاسمی (دبیر انجمن علمی دانشجویی رشته‌ عکاسی دانشگاه هنر سمنان) و بهار افلاطونیان (نماینده‌ انجمن علمی دانشجویی رشته‌ عکاسی دانشگاه پارس) میهمانان آن بودند. همچنین برنامه فوق به میزبانی امین شیرپور برگزار شد و کارشناسان میهمان پیرامون چالش‌های پیش‌روی عکاسی دانشگاهی در مناسبت اجتماعی ایران گفتگو کردند.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهمدیر گروه عکاسی خبر داد: بررسی چالش‌های پیش‌روی عکاسی دانشگاهی