فصلنامه علمی «رهپویه هنرهای تجسمی» توسط انتشارات دانشگاه سوره منتشر شد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره شماره بهار فصلنامه علمی «رهپویه هنرهای تجسمی» (دوره ۶، شماره ۱) منتشر شد و به‌صورت مجازی از طریق سامانه نشریه قابل‌دسترسی است. rahpooye.soore.ac.ir

در این شماره می‌خوانید:

-تبارشناسی هنر نمایش در ایران (با اتکاء به خوانش تأویلی ‌نگاره‌های مصور پیش از تاریخ)

شاهرخ امیریان دوست، سید ناصر آقایی

-نگارۀ ناصرالدین شاه و رجال، گفتمانی از جدالی پنهان در ساختار دربار

الهام ظریف کارفرد، یعقوب آژند، بهمن نامور مطلق

-خوانشی نو از تابلوی شمس اثر استاد نصرالله افجه‌ای با رویکرد ژرار ژنت

سمیه رمضان ماهی

-جایگاه تقابل در شعر و نگاره های عاشقانه ی خمسه ی تهماسبی با تکیه بر نظریه‌ی ترامتنیت ژرار ژنت؛ مطالعه ی موردی نگاره ی شیرین در چشمه سار

مسعود کاظمی، خشایار قاضی‌زاده، رضا حسینی

-مطالعه‌بیش‌متنی میراث هنر اسلامی در بومی‌سازی طراحی‌ گرافیک - رابط‌کاربری؛ نمونه موردی: پیش‌متن نسخه‌ صور‌الکواکب در بیش‌متن طراحی تقویم ایرانی

بهاره جهانمرد، مهدی محمد زاده، امیر فرید

-سپهر نشانه‌ای نگارگری ایرانی در دوران پهلوی اول براساس نظریه یوری لوتمان

ثمر توفیقی، محمد معین‌الدینی، رامتین شهبازی

-تاریخ تحلیلی عکاسی منظره شهری وابنیه شهر رشت در دوره‌ی پهلوی اوّل

سلما احمدی، هادی آذری

-طراحی مبلمان شهری محور خیابان انقلاب‌اسلامی به منظور مناسب سازی برای افراد کم توان و توانیاب (حدفاصل سازمان بهزیستی شهرستان تهران و میدان فردوسی)

سمانه جلیلی صدرآباد، مهدیه نوروزی پر فیروز، محمدمهدی مراد زاده

-تحلیل عرفانی رنگ در بافته‌های پنج نگارة تکیه هفت تنان متکی بر آرای ابوالمفاخر یحیی باخرزی در رساله فصوص‌الآداب

سمانه کاکاوند

برای دریافت فایل کامل مقالات به سایت نشریه مراجعه کنید:

نشریه رهپویه هنرهای تجسمی فصلنامه‌ای با دسترسی باز (به متن مقالات) است که توسط دانشگاه سوره منـتشر می‌شود. همه مقالات ارسالی به این نشریه توسط نرم‌افزار مشابهت یاب همانندجو  بررسی  می‌شوند تا از اصالت آنها اطمینان حاصل شود و پس‌ازآن توسط داوران معتبر و مجرب به‌دقت مورد ارزیابی قرار می‌گیرند (برای اطلاع از نحوه انجام مشابهت یابی لطفاً راهنمای نویسندگان را ملاحظه کنید). این نشریه از سیاست داوری تخصصی دو سو ناشناس در بررسی مقالات استفاده نموده و به مباحث مهم و اساسی حوزه "هنرهای تجسمی" می‌پردازد. این نشریه در بررسی و انتشار مقالات علمی از اصول و معیارهای کمیته اخلاق نشر (COPEپیروی می‌کند.  رهپویه هنرهای تجسمی، بر اساس آخرین رتبه‌بندی کمیسیون نشریات وزارت علوم با درجه "ب" رتبه‌بندی شده است.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهنشریه رهپویه هنرهای تجسمی منتشر شد