روابط‌عمومی دانشگاه سوره- دکتر محمدحسین ساعی رئیس دانشگاه سوره با صدور پیامی درگذشت مادر گرانقدر استاد سید مسعود شجاعی طباطبایی را تسلیت گفت.

متن پیام دکتر ساعی به شرح زیر است:

هنرمند ارجمند جناب آقای سید مسعود شجاعی طباطبایی

با نهایت تاسف و تالم درگذشت والده مکرمه‌ جنابعالی را تسلیت عرض  نموده، از درگاه یگانه هستی‌بخش برای آن عزیز سفرکرده مجالست با ابرار و اولیا و برای بازماندگان سلامتی و شکیبایی مسئلت داریم.

خداوند متعال روح پاک آن مرحومه فقیده را با بانوی دوعالم حضرت زهرا (س) محشور نماید.

محمد حسین ساعی

سید مسعود شجاعی طباطبایی هنرمند شناخته‌شده عرصه کارتون و کاریکاتور، فارغ‌التحصیل مقاطع لیسانس نقاشی و فوق‌لیسانس گرافیک از دانشگاه‌های تهران و تربیت مدرس است. او طی سال‌ها فعالیت هنری و خلق آثار کاریکاتور، موفق به دریافت نشان مفاخر تجسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گردید و با حضور در جشنواره‌ها و رقابت‌های هنری ملی و بین‌المللی جوایز و الواح تقدیری متعددی دریافت نموده است.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهپیام تسلیت رئیس دانشگاه سوره به سید مسعود شجاعی