شماره تابستانی نشریه علمی «رهپویه هنرهای صناعی» منتشر شد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره به نقل از معاونت پژوهشی شماره تابستان فصلنامه (دوره 2 ، شماره 2) توسط انتشارات دانشگاه سوره منتشر شد و به‌صورت مجازی از طریق سامانه نشریه قابل‌دسترسی است.

نشریه رهپویه هنرهای صناعی فصلنامه‌ای با دسترسی باز (به متن مقالات) است که توسط دانشگاه سوره منتشر می‌شود. همه مقالات ارسالی به این نشریه توسط نرم‌افزار مشابهت یاب همانندجو  بررسی می‌شوند تا از اصالت آنها اطمینان حاصل شود و پس‌ازآن توسط داوران معتبر و مجرب به‌دقت مورد ارزیابی قرار می‌گیرند. این نشریه از سیاست داوری تخصصی دو سو ناشناس در بررسی مقالات استفاده نموده و به مباحث مهم و اساسی حوزه "هنرهای اسلامی و صناعی" می‌پردازد. این نشریه در بررسی و انتشار مقالات علمی از اصول و معیارهای کمیته اخلاق نشر (COPE) پیروی می‌کند.

در این شماره مقالاتی را به شرح زیر می‌خوانید:

شیوه قزلباش مکتب شیراز

یعقوب آژند

بررسی تطبیقی آرایه‌های تزیینی معماری هخامنشیان و نقوش هنرهای دستی آن دوره

فاطمه چمنیان؛ مهرنوش شفیعی سرارودی

بازآفرینی نقش مایه‌های هندسی معماری ایرانی-اسلامی در طراحی الگوریتمیک مبتنی بر آراء سنت‌گرایان

هانیه شهریاری؛ مهدی خانکه؛ بهیه شهریاری

واکاوی خانه‌های سنتی شهر همدان با روش نشانه‌شناسی لایه‌ای

محمدرضا افشاری بصیر؛ منوچهر فروتن؛ محمدمهدی سروش

تحلیل نشانه شناختی نگاره عرفانی "دیدار شیخ صنعان و دختر ترسا"

ویدا قاسمی؛ مهدی محمدزاده

تحلیل شمایل‌شناسانه سیر استحاله نگاره اسکندر و درخت سخنگو از دوره ایلخانی تا دوره صفوی

پریناز قشقایی؛ مهدی محمدی

تحلیلی بر نوع و کارکرد ساعت‌های سه‌گانه مجموعۀ عمادی کاشان در دوران تیموری و صفوی

محمدرضا غیاثیان؛ محمد مشهدی نوش‌آبادی

واکاوی نقش سیمرغ در سردر مدرسه دیوان‌بیگی بخارا از منظر نشانه‌شناسی لایه‌ای

مهدیه هاشمی؛ محمدکاظم حسنوند

برای دریافت فایل کامل مقالات به سایت نشریه مراجعه کنید.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهفصلنامه علمی «رهپویه هنرهای صناعی» منتشر شد