دانشجویان رشته عکاسی‌ترم تحصیلی خود را با برپایی نمایشگاهی از آثار خود به پایان رساندند.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره ژوژمان عکاسی دانشجویان رشته عکاسی در نگارخانه دانشگاه سوره برگزار شد. این برنامه که به همت گروه عکاسی دانشکده هنر دانشگاه سوره و تدریس کیوان کهریزی برگزارشده است در نگارخانه آیه واقع در ساختمان مرکزی دانشگاه سوره تشکیل‌شده است.

گفتنی است نمایشگاه عکس و خلاقیت از 17 تا 21 تیرماه در نگارخانه آیه دانشگاه سوره برپا بوده و بازدید برای عموم با رعایت قوانین دانشگاهی آزاد و رایگان است. نگارخانه آیه دانشگاه سوره محل برگزاری رویدادهای هنری و فرهنگی این دانشگاه است و دانشجویان نیز نمایشگاه‌ها و ژوژمان های خود را در این محل برای بازدید عموم برپا می‌کنند.

در ادامه برخی از عکس‌های نمایشگاه عکس و خلاقیت دانشجویان دانشگاه سوره را مشاهده می‌کنید.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهپایان‌ترم تحصیلی دانشجویان عکاسی با عکس و خلاقیت