معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سوره طی اطلاعیه‌ای شرایط پذیرش بدون آزمون دانشجو در مقطع دکتری تخصصی به شیوه استاد محور ویژه سال تحصیلی 1403-1402 را اعلام کرد.

روابط‌عمومی دانشگاه سوره- دانشگاه سوره در راستای اجراي سیاست‌های هدايت و حمايت از دانشجويان برتر کشور در چارچوب نظام آموزش عالي در دوره دكتري تخصصي با استناد به آیین‌نامه‌های 379602/2 مورخ 18/12/1401 شوراي هدايت استعداد درخشان وزارت علوم، تحقيقات و فناوری و مصوبات شوراي آموزشي دانشگاه، در دوره دکتری تخصصی به‌صورت بدون آزمون در دو دانشکده فرهنگ و ارتباطات و دانشکده هنر در رشته‌های زیر دانشجو می‌پذیرد:

• مطالعات تطبیقی و تحلیلی هنرهای اسلامی
  • مدیریت رسانه
  • ارتباطات

شرايط متقاضيان ورود به دوره دكتري تخصصي استادمحور

1. دارا بودن مدرک كارشناسي با ميانگين كل حداقل 16 در رشته‌هاي مرتبط و دانشگاه‌های سراسری و یا هم‌تراز دانشگاه سوره

تبصره: در صورتی که دانشجو دارای مدرک کارشناسی ناپیوسته است میانگین کل کاردانی  و کارشناسی ناپیوسته باید بالای 16 باشد.

1.  دارا بودن ميانگين كل حداقل 17 بدون احتساب نمره پایان‌نامه در مقطع كارشناسي ارشد در رشته‌هاي مرتبط و دانشگاه‌های سراسری و یا هم‌تراز دانشگاه سوره
  2. سپری نشدن بیش از دو سال از فارغ‌التحصیلی دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد؛ بدین معنا که تا اول مهرماه سال 1402 نباید بيش از دو سال از تاريخ دفاع دانشجو گذشته باشد.
  3. متقاضیان صرفاً مجاز به ارائه درخواست در رشته تحصیلی مرتبط با رشته تحصیلی کارشناسی ارشد خود هستند.
  4. کسب حداقل 60 امتیاز (از 100 امتیاز) از فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی و مصاحبه مطابق جدول‌های ارزشیابی وزارت علوم تحقیقات و فناوری .
  5. به دانشجوی پذیرفته‌شده مدرک معتبر مورد تائید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری داده می‌شود.
  6. متقاضی التزام به قوانین و ضوابط کشور جمهوری اسلامی داشته و احراز این امر بر اساس صلاحیت عمومی متقاضی صورت می­گیرد. متقاضی مکلف به رعایت به‌تمامی قوانین و آیین­نامه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دانشگاه سوره است.

مدارک متقاضيان دکتری تخصصی:

1. عکس پرسنلی
  2. تصویر مدارک شناسایی شامل شناسنامه و کارت ملی
  3. یک نسخه از سوابق آموزشی، فرهنگی، علمی و پژوهشی (CV) به‌صورت PDF
  4. تصویر گواهی پایان تحصیلات و ریزنمرات معتبر مقطع کارشناسی که به مهر و تائید دانشگاه محل تحصیل رسیده باشد.
  5. تبصره: در صورتی که دانشجو دارای مدرک کارشناسی ناپیوسته است مدرک کاردانی و کارشناسی ناپیوسته و ریزنمرات که به مهر و تائید دانشگاه محل تحصیل رسیده باشد.
  6. تصویر گواهی پایان تحصیلات و ریزنمرات معتبر کارشناسی ارشد که به مهر و تائید دانشگاه محل تحصیل رسیده باشد.
  7. تصویر گواهی صورت‌جلسه دفاعیه پایان‌نامه کارشناسی ارشد با درج نمره و عنوان پایان‌نامه.
  8. طرح پیشنهادی برای انجام پروژه دوره دکتری
  9. توصیه‌نامه از حداکثر 3 استاد معتبر دانشگاهی (اختیاری)

فرآيند پذيرش

متقاضی می‌باید حداکثر تا مورخ 23/4/1402 اسکن مدارک درخواستی را با توجه به رشته مربوطه به ایمیل زیر ارسال نماید:

روند پذیرش بدین گونه است که ابتدا مدارک ارسالی توسط معاونت آموزشی دانشگاه و گروه‌های تخصصی بررسی‌شده و پس از احراز شرايط دانشجویان واجد پذیرش استادمحور از ایشان برای انجام مصاحبه حضوری دعوت می‌شود. پذیرش نهایی منوط به کسب نمره در مصاحبه شفاهی و تائید استاد مربوطه است. در صورت تائید نهایی نسبت به ثبت‌نام اوليه متقاضيان و درج نام ايشان در پرتال سازمان سنجش اقدام خواهد شد. زمان شروع به تحصيل دانشجو پس از اعلام رسمي قبولي داوطلب توسط معاونت آموزشي دانشگاه خواهد بود.

ساير نکات

• در صورت پذیرش، دانشجو موظف به پرداخت شهریه برابر با سایر دانشجویان ورودی سال 1402 از طریق آزمون سراسری خواهد بود.
  • دانشجوي پذیرفته‌شده نبايد رابطه سببي و نسبي با استاد ميزبان داشته باشد و در صورت احراز تخلف، با او مطابق مقررات برخورد خواهد شد.
  •  طول مدت تحصيل و ضوابط اين دوره بر اساس آئين‌نامه‌هاي آموزشي وزارت متبوع و مصوبات شوراي معاونت آموزشي در دوره‌هاي دكتري تخصصي دانشگاه سوره است.
  • دانشجو موظف است در طول دوران تحصیل در خصوص انجام تحقیقات محوله، انتخاب موضوع رساله، و انجام آن، زیر نظر استاد مربوطه عمل کرده و از آراء و نظرات ایشان پیروی کند.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سوره

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهاطلاعیه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی در خصوص پذیرش بدون آزمون دکتری