هم‌اندیشی هیأت تحریریه نشریه رهپویه هنرهای صناعی در دانشگاه سوره برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره به نقل از معاونت پژوهشی، جلسه هیأت تحریریه نشریه رهپویه هنرهای صناعی در 21 تیرماه 1402 از ساعت 15:30 تا 18:30 در دانشگاه سوره برگزار شد. این جلسه با حضور دکتر زکیه سادات طباطبایی، معاون پژوهشی دانشگاه؛ دکتر مهران هوشیار، سردبیر نشریه؛ دکتر مهدی محمدی، مدیر داخلی نشریه، دکتر کامران افشار مهاجر، استاد تمام دانشگاه هنر؛ دکتر مهدی مکی‌نژاد، دانشیار فرهنگستان هنر و مهدیه هاشمی، کارشناس نشریه تشکیل شد. این جلسه با حضور مجازی دکتر زهرا حسین‌آبادی، دانشیار دانشگاه سیستان و بلوچستان؛ دکتر آناهیتا مقبلی، دانشیار دانشگاه پیام نور؛ دکتر محمدرضا غیاثیان، دانشیار دانشگاه کاشان و دکتر محمد معین‌الدینی استادیار دانشگاه سوره برگزار شد.

در ابتدای جلسه گزارشی از عملکرد نشریه توسط دکتر مهدی محمدی و سپس گزارشی در خصوص سیاست‌گذاری‌های کلی و علمی نشریه توسط دکتر مهران هوشیار ارائه شد. در ادامه تمام اعضای حاضر در جلسه درباره سیاست‌ها، چشم‌انداز و موارد پیش رو و نقد شماره‌های گذشته نظرات خود را بیان کردند.

در پایان دکتر طباطبایی ضمن تشکر از حضور شرکت‌کنندگان، نکاتی را درباره فرآیند انتشار نشریات دانشگاه سوره بیان کردند.

گفتنی است نشریه «رهپویه هنرهای صناعی» از آذرماه 1400 آغاز به کارکرده و تاکنون 4 شماره از آن منتشرشده است.

علاقه‌مندان می‌توانند از طریق لینک زیر مقالات منتشرشده در نشریات را مطالعه کنند.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهبرگزاری جلسه هیأت تحریریه نشریه «رهپویه هنرهای صناعی»