در نشست مشترکی میان مدیرعامل انجمن سواد رسانه‌ای ایران و سرپرست دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره شیوه برگزاری سومین دوره تربیت مدرس سواد رسانه‌ای بررسی شد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره در نشست ویژه‌ای در خصوص نیاز به آموزش سواد رسانه‌ای در کشور، دکتر امید علی مسعودی رئیس دانشکده فرهنگ و ارتباطات سوره با دکتر سید مرتضی موسویان مدیرعامل انجمن سواد رسانه‌ای ایران به بررسی شیوه برگزاری دوره تربیت مدرس سواد رسانه‌ای پرداختند.

مدیرعامل انجمن سواد رسانه‌ای ایران ضمن اشاره به درخواست تعداد زیادی از علاقه‌مندان برای برگزاری سومین دوره تربیت مدرس با همکاری مرکز آموزش‌های آزاد دانشگاه سوره بر لزوم اجرای مفاد تفاهم‌نامه انجمن و دانشگاه تأکید کرد.

دکترامیدعلی مسعودی سرپرست دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره نیز ضمن اعلام آمادگی برای برگزاری دوره‌های آموزشی اظهار داشت با تشکیل یک کمیته مشترک آموزشی مانند دوره‌های قبل مراحل جذب افراد متقاضی و اجرای دوره‌ها را در سال جاری پیگیری خواهیم کرد.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهشیوه برگزاری سومین دوره تربیت مدرس سواد رسانه‌ای در دانشگاه سوره بررسی شد