«مبینا شریفی ماهر» دانشجوی عکاسی دانشگاه سوره در رقابت‌های المپیک دانشجویان جهان به مقام سوم و مدال برنز دست یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، تیم ملی پومسه دانشجویان ایران با کسب 4 مدال برنز در 2 بخش انفرادی و تیمی به کار خود در سی و یکمین دوره یونیورسیاد جهانی پایان داد.

این دوره از رقابت‌ها به میزبانی چین در شهر چنگدو آغاز شد که تیم ملی پومسه ایران در پایان 2 روز تلاش خود موفق به کسب 2 مدال برنز در بخش انفرادی و 2 مدال برنز در بخش تیمی شد.

در گروه بانوان تیم ملی دانشجویان، متشکل از یاسمن لیموچی، ریحانه عمرانی مقدم و مبینا شریفی ماهر در فینال با ثبت امتیاز 6.530  بعد از تیم‌های کره جنوبی، چین به همراه ویتنام نشان برنز را از آن خود کرد.

مسابقات المپیک دانشجویان جهان هر دو سال یکبار برگزار می‌شود. کاروان اعزامی جمهوری اسلامی ایران با 88 ورزشکار در این رقابت‌ها حضور داشت.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهدانشجوی سوره به مدال برنز المپیک دانشجویان جهان رسید