روابط‌عمومی دانشگاه سوره- جزئیات و زمانبندی ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان مقطع کارشناسی‌ارشد ۱۴۰۲ اعلام شد.

دکتر یوسف خجیر معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سوره ضمن تبریک به پذیرفته‌شدگان کارشناسی ارشد دانشگاه سوره اعلام کرد: ثبت‌نام غیرحضوری دانشجویان کارشناسی ارشد ۱۴۰۲ از پنجشنبه ۱۶ تا دوشنبه ۲۰ شهریور انجام می‌شود.

وی افزود: در این مرحله دانشجویان اطلاعات اولیه خود را در سایت دانشگاه سوره بارگذاری کرده و در روزهای ۲۶، ۲۷ و ۲۸ شهریور برای ثبت‌نام حضوری به دانشگاه سوره مراجعه می‌کنند.

خجیر با اعلام اینکه برنامه زمانبندی ثبت‌نام‌ها به تفکیک دانشکده‌ها انجام می‌شود اظهار داشت: روز ۲۶ شهریورماه به ثبت نام رشته‌های دانشکده فرهنگ و ارتباطات و معماری و شهرسازی اختصاص دارد. همچنین روز‌های ۲۷ و ۲۸ شهریورماه 1402 نیز برای دانشجویان دانشکده هنر درنظر گرفته شده است.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهجزئیات ثبت‌نام کارشناسی‌ارشد دانشگاه سوره اعلام شد