انیمیشن "دخترای ننه دریا" به کارگردانی سحر غفوریان، دانش‌آموخته رشته انیمیشن دانشگاه سوره، موفق به کسب جایزه انیمیشن دانشجویی مریت Award of Merit: Animation (Student) در جشنواره The IndieFEST Film Awards شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره این جشنواره که جزو 100 جشنواره دارای بهترین نقدها و تائید صلاحیت IMDb است، پانزده سال است برگزار می‌شود. سحر غفوریان کارگردان انیمیشن «دخترای ننه دریا» دانش‌آموخته رشته انیمیشن (پویانمایی) در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه سوره است و برنده جایزه انیمیشن دانشجویی مریت Award of Merit: Animation (Student) در جشنواره The IndieFEST Film Awards شد.

هدف این جشنواره تبلیغ برای فیلم‌سازان مستقل مستعد با سبک‌های خاص باهدف مخاطب جهانی است. لازم به ذکر است که این اثر قبلاً موفق به کسب جایزه یک‌چهارم نهایی در جشنواره SWIFF شده بود و تاکنون در چندین جشنواره معتبر پذیرفته‌شده است.

همچنین مصاحبه روابط عمومی دانشگاه سوره را با سحر غفوریان از طریق لینک زیر بخوانید.

مصاحبه روابط عمومی دانشگاه سوره با سحر غفوریان

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهجایزه مریت در بخش انیمیشن دانشجویی به سوره رسید