کلاس‌های سال تحصیلی جدید در تمامی رشته‌ها و مقاطع تحصیلی از دوشنبه سوم مهرماه ۱۴۰۲ آغاز می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سوره از آغاز کلاس‌های سال تحصیلی جدید از روز دوشنبه سوم مهرماه ۱۴۰۲ خبر داد.

دکتر یوسف خجیر اظهار داشت: پیرو اعلام وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری و با توجه به تعطیلی روز یکشنبه دوم مهر ماه، کلاس‌های سال تحصیلی جدید در تمامی رشته‌ها و مقاطع تحصیلی از دوشنبه سوم مهر آغاز خواهد شد.

کلاس‌های دانشجویان جدیدالورود مقاطع دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد نیز طبق برنامه اعلامی از سوم مهر شروع می‌شود.

صرفاً با توجه به این که فرآیند ثبت‌نام دانشجویان جدیدالورودِ مقطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته بعد اعلام قبولی از سوی سازمان سنجش، نیمه دوم مهرماه آغاز می‌شود، شروع کلاس‌های این گروه از دانشجویان با تأخیر مواجه است که تاریخ دقیق آن متعاقبا اعلام می‌شود.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهشروع کلاس های دانشکاه سوره از سوم مهرماه