آخرین مهلت ثبت درخواست سنوات دانشجویان در سامانه گلستان اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، دانشجویان سنواتی که موفق به درخواست سنوات در سامانه گلستان نشدند باید از تاریخ 1402/07/01 تا 1402/07/12 به سامانه گلستان مراجعه و درخواست سنوات را ثبت کنند. این آخرین مهلت برای دانشجویان سنواتی است و به هیچ عنوان تمدید نخواهد شد.

براساس این اطلاعیه، پس از ثبت درخواست سنوات، دانشجویان می‌بایست در روزهای حذف و اضافه (15و 16مهر) انتخاب واحد خود را انجام داده و تمدید پایان نامه کنند.

از آنجایی که درخواست سنوات منوط به تایید و ثبت عناوین پروپوزال در سامانه گلستان است، دانشجویانی که هنوز موفق به تصویب پروپوزال نشده اند ضروری است هرچه سریعتر به مدیرگروه مراجعه کرده و پروپوزال پیشنهادی خود را برای مطرح شدن در دو شورای تخصصی گروه و شورای تحصیلات تکمیلی دانشکده ارسال کنند.

گفتنی اینکه، درصورت عدم انجام مراحل فوق و گذشت زمان، دانشجو امکان دفاع در بهمن ۱۴۰۲ را ندارد.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهاطلاعیه مهم برای دانشجویان سنواتی دانشگاه سوره