سلسله پنل های تخصصی پیش‌ رویداد «الزامات و سازوکارهای تقویت مرجعیت رسانه‌ای در ایران» برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره «الزامات و سازوکارهای تقویت مرجعیت رسانه‌ای در ایران» با سخنرانی دکتر امیدعلی مسعودی سرپرست دانشکده فرهنگ و ارتباطات سوره و استادیار این دانشکده و برخی دیگر از استادان حوزه علوم ارتباطات برگزار می‌شود.

عنوان نخستین پنل «چارچوب مفهومی مرجعیت رسانه‌ای» با تمرکز بر اقتضائات بومی سیاست‌گذاری رسانه در ایران است.

سخنرانان این جلسه عبارت‌اند از: دکتر امیدعلی مسعودی، رئیس دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره، دکتر شهاب اسفندیاری، رئیس دانشگاه صداوسیما و دکتر صدیقه ببران، عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی.

پیش‌ رویداد «الزامات و سازوکارهای تقویت مرجعیت رسانه‌ای در ایران» چهارشنبه 5 مهر 1402 ساعت 14 الی 16:30 در سالن امام خمینی(ره)مرکز پژوهش‌های مجلس برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان به حضور در این پیش رویداد با شماره 09126952755 تماس بگیرند.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهپیش‌ رویداد «تقویت مرجعیت رسانه‌ای در ایران» برگزار می‌شود