شماره دوم دوره (6) تابستانی نشریه علمی «رهپویه هنرهای تجسمی» در تابستان 1402منتشر شد.

در این شماره مقالاتی را به شرح زیر می‌خوانید:

بررسی ساختار و ترکیب‌بندی نقش ماهی در سفال و کاشی‌های سده ششم تا چهاردهم هجری قمری در ایران

فائزه جان‌نثاری؛ بهاره تقوی‌نژاد

کابوس‌نمایی یک واقعیت یا واقع‌نمایی یک کابوس؛ بررسی نشانه‌شناختی عناصر گروتسک در پیکره انسان؛ مورد پژوهش: آثار نقاشی مهرنوش بادپر

منصوره چابک سوار؛ فرزانه فرخ فر

تحلیل ساختاری و روش‌های نوآورانه در طراحی زیورآلات با استفاده از طرح‌ها و نقش‌های قالی فراهان

محمد افروغ؛ فاطمه سعیدی

نقش برجسته‌های هخامنشی به‌مثابه «هتروتوپیا» با رویکردِ مفهومِ گفتمان قدرت فوکو

سمانه(ثمین) رستم بیگی؛ کامبیز قبادی

بازشناسی و بازآفرینی مقام ایرانیِ رنگ در گستره‌ عکاسی

حمید قاسم احمد؛ محمد ستاری؛ حسن بلخاری

دگردیسی بصری خلاق در کتاب‌های تصویری کودک: بر اساس مدل ایده‌یابی اسکمپر

امیرحسین زنجانبر

تأثیر تغییر فرم بالاپوش مردانه عصر قاجار بر ویژگی‌های کیفی منسوجات کاربردی (از منظر طرح، نقش، رنگ و جنسیت)

آمنه مافی تبار؛ سید عبدالمحید شریف زاده

تحلیل نقش دست در بیرق و علم در نگاره‌های شاهنامه داوری با رویکرد آیکونولوژی

ساحل عرفان منش؛ علیرضا طاهری

برای دریافت فایل کامل مقالات به سایت نشریه از طریق لینک زیر مراجعه کنید.

نشریه رهپویه هنرهای تجسمی فصلنامه‌ای با دسترسی باز (به متن مقالات) است که توسط دانشگاه سوره منـتشر می‌شود. همه مقالات ارسالی به این نشریه توسط نرم افزار مشابهت یاب همانندجو  بررسی می شوند تا از اصالت آنها اطمینان حاصل شود و پس از آن توسط داوران معتبر و مجرب به دقت مورد ارزیابی قرار می‌گیرند.

این نشریه از سیاست داوری تخصصی دو سو ناشناس در بررسی مقالات استفاده کرده و به مباحث مهم و اساسی حوزه "هنرهای تجسمی" می پردازد. این نشریه در بررسی و انتشار مقالات علمی از اصول و معیارهای کمیته اخلاق نشر (COPE) پیروی می‌کند. رهپویه هنرهای تجسمی، بر اساس آخرین رتبه بندی کمیسیون نشریات وزارت علوم با درجه "ب" رتبه بندی شده است.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهششمین شماره رهپویه هنرهای تجسمی منتشر شد