اطلاعیه/شرایط ثبت‌نام کارشناسی ناپیوسته 1402

روابط‌عمومی دانشگاه سوره- معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سوره طی اطلاعیه‌ای شرایط ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان کارشناسی ناپیوسته 1402 را اعلام کرد.

ضمن خیرمقدم حضور پذیرفته‌شدگان محترم کارشناسی ناپیوسته سال تحصیلی  1402

دانشگاه سوره، برنامه ثبت‌­نام این عزیزان در دو بخش ثبت‌­نام غیرحضوری و حضوری به شرح زیر اعلام می­‌شود:

الف) ثبت‌­نام غیرحضوری از روز دوشنبه 10 مهر تا چهارشنبه 12 مهر

1. ثبت­‌نام غیرحضوری در سامانه گلستان به آدرس: https://golestan.soore.ac.ir  انجام می­‌پذیرد.

2. نام کاربری و رمز عبور به همراه لینک ورود سامانه گلستان از طریق پیامک برای پذیرفته­‌شدگان ارسال می­‌شود.

نام کاربری: u021شماره داوطلبی

رمز عبور: کدملی

3. در فرایند پذیرش غیرحضوری پذیرفته­‌شدگان باید به ترتیب مراحل را تکمیل و کلیه مدارک درخواستی (اجباری) را بارگذاری کنند.

مدارک موردنیاز برای بارگذاری در سامانه گلستان:

• تصویر عکس پرسنلی اداری 4*3 تهیه‌شده در سال جاری
  • تصویر شناسنامه از تمام صفحات آن
  • تصویر کارت ملی پشت و روی آن
  • تصویر اصل مدرک کاردانی همراه با کد صحت

تذکر3 : لازم به ذکر است دانشجویان باید تا تاریخ 31/06/1402 فارغ‌التحصیل مقطع قبلی باشند.

• تصویر ریزنمرات مدرک کاردانی
  • تصویر صفحه اول دفترچه بیمه خدمات درمانی
  • تصویر مدرک وضعیت نظام‌وظیفه (برای برادران) پذیرفته‌شدگانی که قصد استفاده از معافیت تحصیلی را دارند درخواست تأییدیه اولیه شرایط مشمول را در سامانه سخا نظام‌وظیفه به آدرس: https://sakha.epolice.ir تکمیل کنند.
  • تصویر کارت جهت سهمیه رزمندگان و ایثارگران

4. پذیرفته­شدگان در فرایند پذیرش غیرحضوری باید علی­الحساب مبلغ 30،000،000 ریال (معادل سه میلیون تومان) از شهریه خود را واریز کنند.

5. یادآوری می­شود که برای انجام ثبت­نام حضوری، پذیرفته­شدگان باید فرآیند پذیرش غیرحضوری (ثبت‌نام) خود را در سامانه گلستان به پایان برسانند.

ب) ثبت‌نام حضوری پنجشنبه 13 مهر

6. برای انجام ثبت­نام حضوری، پذیرفته‌شدگان باید به همراه اصل مدارک درخواستی، به اداره ثبت‌نام دانشگاه سوره به نشانی: خیابان آزادی، بین خیابان آذربایجان و خیابان خوش، نبش کوچه کامیاران، کوچه اسلامی پلاک 6  مراجعه کنند.

7. پس از پذیرش نهایی توسط اداره ثبت‌نام، پیامک تائید نهایی به همراه نام کاربری و رمز عبور جدید (نام کاربری: شماره دانشجویی، رمز عبور: کد ملی) برای دانشجویان پیامک می‌شود. پس از پذیرش نهایی، دانشجویان می­توانند در سامانه گلستان با گزارش‌های 88 یا 78 برنامه هفتگی خود را مشاهده کنند.

8. انتخاب واحدترم اول فقط توسط دانشگاه صورت می‌پذیرد.

9. دانشجویان پس از نهایی شدن ثبت‌نام در صورت داشتن هرگونه سؤال با کارشناس گروه آموزشی خود تماس بگیرند. (شماره تماس کارشناسان در سایت دانشگاه سوره قسمت ارتباط با ما ثبت‌شده است).

مدارک موردنیاز جهت ثبت­نام حضوری:

1 3 قطعه عکس پرسنلی اداری 4*3 تهیه‌شده در سال جاری

2. اصل کارت ملی و شناسنامه

3. اصل کارت معافیت یا پایان خدمت یا معافیت تحصیلی

4. اصل مدرک کاردانی همراه با کد صحت

5. اصل ریزنمرات مدرک کاردانی

شرايط پذيرش و نحوه ارائه درخواست و ثبتنام از وضوح كافي برخوردار است؛ لـذا خواهشـمند اسـت از مراجعـه حضوري و يا تماس تلفني به‌منظور پرسش مجدد موارد خودداري فرماييد. در صـورت ضـرورت صـرفاً شـماره تلفن‌های زیر تماس بگیرید.

66858017 یا 66858083 داخلی 1 (اداره پذیرش و ثبت‌نام) در روزهاي اداري و غير از تعطيلات رسمي

سرافراز و پیروز باشید

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سوره