معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سوره، با انتشار اطلاعیه‌ای ضمن تبریک به پذیرفته‌شدگان مقطع کارشناسی پیوسته سال تحصیلی  1402 شرایط و نحوه ثبت‌نام را اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، برنامه ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان در دو بخش ثبت‌نام غیرحضوری و حضوری به شرح زیر اعلام می‌شود:

نکته مهم اینکه امکان تغییر رشته انتخابی وجود ندارد

الف) ثبت‌نام غیرحضوری از روز دوشنبه 17 مهر 1402 تا پنجشنبه 20 مهر 1402

ثبت‌نام غیرحضوری در سامانه گلستان به آدرس: https://golestan.soore.ac.ir  انجام می‌پذیرد.

نام کاربری و رمز عبور به همراه لینک ورود سامانه گلستان از طریق پیامک برای پذیرفته‌شدگان ارسال می‌شود.

نام کاربری:  شماره داوطلبی 021s

رمز عبور: کد ملی

در فرآیند پذیرش غیرحضوری پذیرفته‌شدگان باید به ترتیب مراحل را تکمیل و کلیه مدارک درخواستی (اجباری) را بارگذاری کنند.

لازم به ذکر است پذیرفته‌شدگان صرفاً با سوابق تحصیلی امکان تغییر رشته ندارند.

مدارک موردنیاز جهت بارگذاری در سامانه گلستان:

تصویر عکس پرسنلی اداری 4*3 تهیه‌شده در سال جاری

تصویر شناسنامه از تمام صفحات آن

تصویر کارت ملی پشت و روی آن

تصویر اصل مدرک دیپلم و پیش‌دانشگاهی یا دیپلم 3-3-6 یا دیپلم نظام قدیم یا فوق‌دیپلم(کاردانی)به‌جای مدرک پیش‌دانشگاهی + ریزنمرات مدارک متوسطه(همه مدارک فوق‌الذکر باید به تاریخ فارغ‌التحصیلی قبل از 1402/06/31  باشد).

تذکر : لازم به ذکر است دانشجویان باید تا تاریخ 1402/06/31 فارغ‌التحصیل مقطع قبلی باشند.

تصویر صفحه اول دفترچه بیمه(در صورت داشتن بیمه)

تأییدیه تحصیلی و سوابق تحصیلی دوره پیش‌دانشگاهی یا دیپلم 3-3-6 یا دیپلم نظام قدیم از سایت وزارت آموزش‌وپرورش به نشانی emt.medu.ir برای دانشگاه غیرانتفاعی سوره تهران

تصویر مدرک وضعیت نظام‌وظیفه (ویژه برادران)، پذیرفته‌شدگانی که قصد استفاده از معافیت تحصیلی را دارند درخواست تأییدیه اولیه شرایط مشمول را در سامانه سخا نظام‌وظیفه به آدرس: https://sakha.epolice.ir به نام دانشگاه غیرانتفاعی سوره تهران تکمیل کنند.

تصویر کارت جهت سهمیه رزمندگان و ایثارگران

پذیرفته‌شدگان در فرایند پذیرش غیرحضوری باید علی‌الحساب مبلغ 30،000،000 ریال (معادل سه میلیون تومان) از شهریه خود را واریز کنند. (تذکر: در صورت انصراف پذیرفته‌شدگان، پیش‌پرداخت ثبت‌نام عودت داده نمی‌شود)

یادآوری می‌شود که برای انجام ثبت‌نام حضوری، پذیرفته‌شدگان باید فرآیند پذیرش غیرحضوری (ثبت‌نام) خود را در سامانه گلستان به پایان برسانند.

ب) ثبت‌نام حضوری از شنبه 22 مهر1402 تا سه‌شنبه 25 مهر1402

برای انجام ثبت‌نام حضوری، پذیرفته‌شدگان باید به همراه اصل مدارک درخواستی، مطابق با جدول زیر به اداره ثبت‌نام دانشگاه سوره به نشانی: تهران، خیابان آزادی، بین خیابان آذربایجان و خیابان خوش نبش کوچه کامیاران پلاک 252 مراجعه کنند.

زمان‌بندی ثبت‌نام حضوری: (خانم‌ها از ساعت 8 تا 12 و آقایان از ساعت 13 تا 15:30)

شنبه 22 مهر1402: مدیریت فرهنگی هنری، روزنامه‌نگاری، روابط‌عمومی، مهندسی معماری، معماری داخلی، مهندسی شهرسازی

یکشنبه 23 مهر1402: ارتباط تصویری، بازیگری، کارگردانی

دوشنبه 24 مهر1402: سینما، نقاشی، هنر اسلامی، صنایع‌دستی و کتابت و نگارگری

سه‌شنبه 25 مهر1402: ادبیات نمایشی، طراحی صحنه، نمایش عروسکی، عکاسی

پس از پذیرش نهایی توسط اداره ثبت‌نام، پیامک تأیید نهایی به همراه نام کاربری و رمز عبور جدید (نام کاربری: شماره دانشجویی، رمز عبور: کد ملی) برای دانشجویان پیامک می‌شود. پس از پذیرش نهایی، دانشجویان می‌توانند در سامانه گلستان با گزارش‌های 88 یا 78 برنامه هفتگی خود را مشاهده نمایند.

انتخاب واحدترم اول فقط توسط دانشگاه صورت می‌پذیرد.

دانشجویان پس از نهایی شدن ثبت‌نام در صورت داشتن هرگونه سؤال با کارشناس گروه آموزشی خود تماس حاصل نمایند. (شماره تماس کارشناسان در سایت دانشگاه سوره قسمت ارتباط با ما ثبت‌شده است)

مدارک موردنیاز جهت ثبت‌نام حضوری:

پرینت کاربرگ های(فرم)تکمیل‌شده ثبت‌نام غیرحضوری

3 قطعه عکس پرسنلی اداری 4*3 تهیه‌شده در سال جاری

اصل کارت ملی و شناسنامه

اصل کارت معافیت یا پایان خدمت یا معافیت تحصیلی(ویژه برادران)

اصل مدارک دیپلم+ پیش‌دانشگاهی یا دیپلم 3-3-6 یا دیپلم نظام قدیم یا کاردانی(بجای پیش‌دانشگاهی)+ اصل ریزنمرات مهرشده(همه مدارک فوق‌الذکر باید به تاریخ فارغ‌التحصیلی قبل از  1402/06/31 باشد).

شرايط پذيرش و نحوه ارائه درخواست و ثبت‌نام از وضوح كافي برخوردار است؛ لـذا خواهشـمند اسـت از مراجعـه حضوري و يا تماس تلفني به‌منظور پرسش مجدد موارد خودداري فرماييد. در صـورت ضـرورت صـرفاً شـماره تلفـن:

66858017 یا 66858083 داخلی 1 (اداره پذیرش و ثبت‌نام) در روزهاي اداري و غير از تعطيلات رسمي پاسخگوي پذیرفته‌شدگان خواهد بود.

سرافراز و پیروز باشید

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سوره

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهاطلاعیه آموزشی ویژه ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی پیوسته 1402