چهل و پنجمین شماره فصلنامه تخصصی هنرهای تجسمی به سردبیری امیر عبدالحسینی در قالب ویژه‌‌نامه هنر دفاع مقدس منتشر شد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره فصلنامه تخصصی هنرهای تجسمی پس از یک سال در قالب ویژه‌نامه هنر هفته دفاع مقدس منتشر شد.

برخی از استادان دانشکده هنر دانشگاه سوره ازجمله دکتر سمیه رمضان ماهی، دکتر کیارش زندی، دکتر محمدرضا وحیدزاده، دکتر مهدی خانکه و... در این شماره مقالاتی با موضوع و مفاهیم هنر دفاع مقدس نگاشته‌اند.

صاحب‌امتیاز فصلنامه تخصصی هنرهای تجسمی حوزه‌ هنری انقلاب اسلامی و محمدمهدی دادمان مدیرمسئول آن است. دوره جدید این فصلنامه علاوه بر انتشار فیزیکی، به‌صورت الکترونیکی نیز در رسانه‌های مجازی منتشر می‌شود.

علاقه‌مندان برای تهیه نسخه الکترونیکی تازه‌ترین شماره فصلنامه هنرهای تجسمی می‌توانند به نشانی   www.artymag.ir  مراجعه کنند.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهاز سرگیری انتشار فصلنامه تخصصی هنرهای تجسمی