فاطمه تحریری دانشجوی کارشناسی ارشد مطالعات فرهنگی دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره در مسابقات  پومسه تکواندو استان تهران مقام سوم را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، فاطمه تحریری زنگنه، یکی از دانشجویان دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره ضمن فعالیت تحصیلی خود، در رشته تکواندو نیز به‌صورت ویژه و حرفه‌ای فعالیت کرده و  در رقابت‌های پومسه تکواندو تهران پس از شکست حریفان خود موفق به دریافت مدال برنز این مسابقات شد.

وی فارغ التحصیل مقطع کارشناسی در دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره بوده و اکنون در حال تحصیل درمقطع کارشناسی ارشد در رشته مطالعات فرهنگی این دانشکده است.

فاطمه تحریری زنگنه پیش از این نیز در آزمون  آبان سال ۱۴۰۱فدراسیون تکواندو موفق به دریافت کمربند مشکی دان ۳ شد تا دانشگاه سوره به یکی دیگر از موفقیت های دانشجویان خود ببالد.

روابط‌عمومی دانشگاه سوره این موفقیت را به خانم تحریری تبریک می‌گوید.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهمدال برنز مسابقات تکواندو تهران به فاطمه تحریری رسید