شرکت در شانزدهمین جشنواره بین‌المللی پژوهش فرهنگی تا 5 آبان سال جاری تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به‌منظور قدردانی و حمایت از پژوهشگرانی که در زمینه‌های مختلف فرهنگ، هنر و ارتباطات پژوهش می‌کنند بهترین آثار را معرفی و به پژوهشگران آن لوح تقدیر و جایزه نفیس اهدا می‌کنند.

بر پایه این فراخوان، از مراکز علمی و پژوهشی، پژوهشگران و صاحب‌نظران داخلی و خارجی دعوت می‌شود چنانچه پژوهشی دریکی از محورهای فراخوان در فاصله فروردین 1398 تا شهریور 1402 در بخش داخلی و 2019 تا 2023 در بخش بین‌المللی انجام دادند دو نسخه از آن را به دبیرخانه جشنواره پژوهش فرهنگی ارسال کنند.

آثار پژوهشی می‌تواند در قالب طرح پژوهشی، پایان‌نامه کارشناسی ارشد، رسانه دکتری، کتاب (برگرفته از طرح پژوهشی) مقاله علمی-پژوهشی (پر استناد) و گزارش سیاستی باشد. آثار آسیب شناسانه، کاربردی و شامل ارائه راهکار در اولویت است.

گفتنی اینکه در این جشنواره، آثار ترجمه‌ای در انتخاب پژوهش فرهنگی شرکت داده نمی‌شوند.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهمهلت ارسال آثار به جشنواره پژوهش فرهنگی تمدید شد