اعضای هیأت علمی دانشکده هنر دانشگاه سوره با صدور بیانیه‌ای حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی به مردم مظلوم غزه را محکوم کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره درپی اقدام وحشیانه حمله به بیمارستان المعمدانی، اعضای هیأت علمی دانشکده هنر دانشگاه سوره با مردم مظلوم فلسطین ابراز همدردی کرد. متن بیانیه دانشکده هنر دانشگاه سوره به شرح زیر است.

به نام خدا

دردی جانکاه قلب مسلمانان جهان را فراگرفته است. دردی که ویرانگر و خشم آمیز است. خودکامه و جباری زالوصفت برای رفع عطش، خون بی‌گناهان را طلب می‌کند و کاخ آرزوهای خود را بر پیکر کودکان بی‌گناه بنا می‌نهد. اسرائیل منفور، این صهیونیسم انسان ستیز که نشانی از نجابت و انسانیت با خود ندارد، با نسل‌کشی که در بیمارستان  «المعمدانی» انجام داد نشان داد راهی که سال‌هاست در پیش‌گرفته بن‌بستی بیش نیست. دانشکده هنر دانشگاه سوره در کنار دیگر اقشار عدالت‌خواه ایران داغدار این مصیبت عظیم جامعه مسلمین است و ضمن آرزوی از میان رفتن بساط ظلم صهیونیسم، اعلام می‌دارد که در کنار مردم غیور غزه ایستاده است و از خداوند بزرگ برای جبهه مقاومت آرزوی نصر و ظفر دارد.

اعضای هیأت‌علمی دانشکده هنر دانشگاه سوره

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهبیانیه دانشکده هنر دانشگاه سوره درپی حمله رژیم صهیونیستی به غزه