اولین شماره نشریه دانشجویی «راه» متعلق به دانشجویان دانشگاه سوره، با هدف بررسی و تحلیل مسائل روز هنر انقلاب و معرفی آثار شاخص دانشجویی منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره اولین شماره ماهنامه دانشجویی راه با مصاحبه «محمدرضا وحیدزاده» شاعر، پژوهشگر هنر و مدیر گروه ادبیات پایداری دانشگاه سوره با اشاره به هنر اعتراضی و نقش آن در یادآوری آرمان‌های انقلاب اسلامی و همچنین نقد و بررسی آثار دانشجویی با موضوع فلسطین و حادثه تروریستی شاه‌چراغ به قلم «مجید بزرگ‌زاده» منتشر شد.

همچنین در «راه» می‌خوانید:

هنر، دیالوگ با فرشته یا شیطان (سخنرانی حسن رحیم‌پور ازغدی در اردوبهشت ۱۴۰۲ دانشگاه سوره)

یادداشتی براثر «بازگشت حنظله» به قلم نورالهدی حیدری‌فر

شهادتی که نذر عباس بود، یادداشتی بر کتاب «سرباز روز نهم» به قلم بنیامین فلاحتی

و...

نشریه دانشجویی «راه» به صاحب‌امتیازی دانشگاه سوره و مدیرمسئولی حسام مدحت و سردبیری بنیامین فلاحتی، به‌صورت ماهنامه فرهنگی و اجتماعی منتشرشده است.

برای دریافت فایل نشریه دانشجویی «راه» اینجا  را کلیک کنید.

با «راه» هم‌راه ما باشید.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهنشریه دانشجویی «راه» منتشر شد