دکتر محمد غلامرضایی، پژوهشگر و استاد دانشگاه، بر اثر ایست قلبی از دنیا رفت. دکتر یوسف خجیر قائم‌مقام دانشگاه سوره، در پیامی این ضایعه را به خانواده آن مرحوم و جامعه علمی کشور تسلیت گفت.

متن پیام تسلیت به شرح زیر است.

از شمار دو چشم یک‌تن کم

از شمار خرد هزاران بیش

روابط‌عمومی دانشگاه سوره- با نهایت تأسف؛ استاد دکتر محمد غلامرضایی استاد زبان و ادبیات فارسی و همراه همیشگی دانشگاه سوره درراه اندازی و اعتلای رشته ادبیات پایداری، دیده از جهان فروبست.

این استاد بازنشسته دانشگاه شهید بهشتی و استاد وابسته دانشگاه سوره از همراهان و استادان رشته ادبیات پایداری در دانشگاه سوره بودند و از سال 1395 تا 1400 با دانشگاه همکاری داشتند.

از آثار ایشان روش تحقیق و شناخت مراجع ادبی، سی قصیده ناصرخسرو، سبک‌شناسی شعر پارسی، سبک‌شناسی نثرهای صوفیانه، سبک‌شناسی نثرهای پارسی، ارج نامه محمد معین و... است.

روابط‌عمومی دانشگاه سوره درگذشت این فقید گران‌قدر را به خانواده این استاد فقید، جامعه علمی کشور و دانشگاه‌های یزد، شهید بهشتی و سوره و نیز دانش‌آموختگان رشته ادبیات پایداری تسلیت عرض می‌کند.

روحشان شاد و قرین رحمت الهی باد.

یوسف خجیر

قائم‌مقام دانشگاه سوره

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهدکتر محمد غلامرضایی استاد زبان فارسی درگذشت/ پیام تسلیت قائم مقام دانشگاه سوره