روابط‌عمومی دانشگاه سوره- برخی از هنرمندان دانشگاه سوره، شامل استادان و فارغ التحصیلان دانشکده هنر، در اعتراض به حمله رژیم صهیونیستی به بیمارستان المعمدانی و در حمایت از مردم مظلوم فلسطین آثار هنری را با این مضمون طراحی کردند. زهرا جاری مدرس رشته گرافیک و همسرش  مجتبی آذرنیوار که هردو از فارغ التحصیلان دانشکده هنر دانشگاه سوره هستند دو اثر در این زمینه طراحی کرده اند.

پوستر «توقف نسل‌کشی در غزه» اثر زهرا جاری

زهرا جاری هنرمند گرافیست دارای کارشناسی ارتباط تصویری از دانشگاه سوره و کارشناسی ارشد ارتباط تصویری از دانشگاه شاهد است. وی دارای ۱۰ سال سابقه فعالیت و تدریس در حوزه گرافیک بوده و هم اکنون در دانشکده هنر دانشگاه سوره در حال تدریس به دانشجویان این دانشکده است.

پوستر «توقف نسل کشی در غزه» اثر زهرا جاری است که به تازگی و تکنیک دیجیتال آرت اجرا شده است.

کاریکاتور با نام «نتانیاهو» اثر مجتبی آذرنیوار

کاریکاتور«نتانیاهو» با تکنیک دیجیتال توسط مجتبی آذرنیوار طراحی و اجرا شده است. وی دارای ۲۰ سال سابقه فعالیت در حوزه‌های هنری مختلف از جمله طراحی، نقاشی، کاریکاتور، انیمیشن، مجسمه‌سازی و... است.

مجتبی آذرنیوار دارای کارشناسی ارتباط‌تصویری از دانشگاه سوره و کارشناسی ارشد مدیریت از دانشگاه آزاد اسلامی بوده و در مسابقات هنری مختلف رتبه برتر کسب کرده است.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهطراحی پوستر در حمایت از مردم مظلوم فلسطین